De ce Oglinda Selfie Moldova?

5 Motive de ce să alegi #OglindaSelfieMoldova pentru evenimentul tău? 

1.Este o idee cu totul nouă, de care oaspeții dvs vor rămâne încântați. 

2.Oglinda captează fotografii în format întreg, nu de la brâu.

3.Funcția Touch Screen permite invitaților dvs să scrie cu degetul pe oglindă diferite texte sau emoticoane,care apoi apar printate pe fotografie.

4.Poze calitative,printate instant, în doar 10 secunde.

5.Oglinda Selfie le oferă oaspeților complimente și îi conduce printr-o experiență mega distractivă.

Dacă credeți că cheltuiți mulți bani pentru nuntă, atunci vedeți un TOP cel...

Dacă credeți că cheltuiți mulți bani pentru nuntă, atunci vedeți un TOP celor mai scumpe nunți, și mai revedeți cheltuielile 🤗🥰
💍Locul 5: 34 milioane $
Prințul William & Kate Middleton, 2011, Londra. Nunta regală a avut flori în valoare de 800.000 $ ș

Cum să impresionezi invitații tăi?

📸Vrei să impresionezi invitații cu ceva inedit pentru evenimentul tau? Adaugă un plus de eleganta și stil și alege #OglindaSelfieMoldova. Vom face evenimentul tău să fie cel mai remarcabil, cel mai distractiv🎭 și cu multe amintiri haioase printate instant.
Scrie-ne un mesaj în privat sau telefonați la
📱078833114 și rezervează Cabina Foto pentru a avea o petrecere de neuitat!.
Посмотреть на Facebook

Emoții veșnice!

Ce poate fi mai frumos decât un moment sau emoție să fie salvate? Cum ar fi ca invitații tăi să plece acasă cu amintiri frumoase, și să le păstreze alături?  
Emoțiile sunt ceea ce nu se uită niciodată, iar noi avem grijă , să le oferim la maxim. 


Посмотреть на Facebook

Soluția Perfectă pentru evenimentul tău!

#OglindaSelfieMoldova este soluția perfectă pentru distracția invitaților tăi 😍
📸 Poze printate instant.
📸 Emoții la maxim
📸 Amintiri pe viață pentru invitații tăi
📸 Accesorii personalizate
De câte motive mai ai nevoie ca să ai oglinda la evenimentultău?
Comandă acum Selfie Box-ul nostru ,și beneficiază de un Album Foto cadou 🤗🥰.
Посмотреть на Facebook

Cum să oprești timpul?

#Fotografia este o posibilitate de a opri timpul... Starea de fericire pe care am simțit-o într-un moment. Fericireea este atunci când îți poți aminti acest moment și peste ani. #OglindaSelfieMoldova p1une la dispoziția Dvs, poze printate la eveniment timp de 10 secunde, dar care sunt o amintire pe viață 😍🥰
Pune un like la postare dacă ești de acord, și trimite un mesaj în privat cu data evenimentului tău, iar noi îți garantăm amintiri pe viață <3. 

Cabina Foto, SelfieBox, OglindaSelfieMoldova
Посмотреть на Facebook

Lifehack-uri pentru viitoarele miresuici!

Am pregătit astăzi cîteva lifehack-uri pentru viitoarele miresuici 🤗
👉Înainte de nuntă, rochia de mireasă trebuie acoperită cu o husă din bumbac, care o va proteja astfel de praf, soare sau “accidente”.
👉Cumpără-ţi o pereche de pantofi comozi, pe care să-i porţi după ce ai obosit pe tocuri. Dacă, de felul tău, eşti o adeptă a stilului sport şi ai ales o pereche de pantofi cu toc, poartă-i prin casă înainte de ceremonie pentru a fi sigură că te-ai acomodat cu ei.
👉Nu uita să ai la îndemână câteva produse de machiaj, pentru un retuş de urgenţă.
👉Nu risca schimbări spectaculoase de tunsoare sau culoare a părului la numai câteva zile înaintea evenimentului.
👉Nunta fără şampanie nu se poate!
Paharele potrivite pentru şampanie trebuie să fie înalte şi umplute doar trei sferturi. Dacă vreţi să încercaţi altceva în locul tradiţionalei cupe de şampanie, întâmpinaţi-vă oaspeţii cu un coctail (eventual, tot de vin spumos), care să aibă culoarea în tonul celei alese pentru buchetul de mireasă..
Посмотреть на Facebook

Tradiții moldovenești pentru nuntă...

Astăzi , am decis să vă prezentăm câteva tradiții moldovenești pentru nuntă, pe care fiecare ar trebui să le cunoască 😊
💍Pețitul
Tânărul, împreună cu tatăl sau cu câțiva prieteni, merge s-o ceară pe aleasa lui direct de la părinții ei. Pentru acest eveniment, familia miresei se pregătește cu un ospăț. Deși hotărârea de a face nunta este, de obicei luată dinainte, pețitul este o formalitate prielnică pentru ca cele două familii să petreacă mai mult timp împreună.
💍Buchetul miresei
În vremuri străvechi aproape orice putea fi considerat ca fiind prevestitor de rele. De aceea miresele foloseau plante, cunoscute pentru protecția pe care o puteau asigura împotriva relelor. Ele erau prinse pe îmbrăcămintea miresei, din cap până la picioare. Mai târziu, plantele au început să fie înlocuite cu flori, doar din simț estetic, și să se mute de pe vestminte pe buchetul de mireasă. Astăzi miresele acordă o mare atenție alegerii buchetului, asortându-se cu costumul mirelui, sau tematica nunții.
💍Colacul miresei este un obicei devenit simbol la nunțile moldovenești. Mirii trag de colac, rupându-l în două. Secvența exprimă: rodnicie și bun augur pentru noua familie, dar și pentru fiecare nuntaș, deoarece de tot ceea ce se atinge mireasa purifică și devine purtător de noroc, belșug și fericire.
💍Furatul miresei
Poporul român este un popor vesel și uneori pus pe șotii. Se presupune că mirele nu trebuie să aibă ochi decât pentru mireasa lui, dar unii glumeți profită de neatenția mirelui și fură mireasa. El este dator să o caute sau să o răscumpere. În unele zone, răpitorii au datoria de a nu lăsa mireasa pe jos, ea trebuie purtată numai în brațe. În alte zone, se consideră că dacă mireasa a fost furată până la ora 24.00 datoria o va plăti nașul, dacă a fost furata după 24.00 mirele este cel care va plăti. De multe ori, spre hazul invitaților, mirele este pus să îndeplinească anumite sarcini..
Посмотреть на Facebook

Evenimentul mult dorit se apropie cu pași doriți, iar tu nu știi cum să fac...

Evenimentul mult dorit se apropie cu pași doriți, iar tu nu știi cum să faci distracție la maxim. 🧐 Ce poate fi mai frumos, decât poze printate instant? Și plus la asta, să fie și personalizate. #OglindaSelfieMoldova, poate îndepline toate aceste plăceri

Adresează-te – îți vom răspunde cu drag la toate întrebările. 😊.
Посмотреть на Facebook

Curiozitati despre nuntă!

Salutare 🤗 Am văzut că v-au plăcut curiozitățile despre nuntă și am decis să mai venim cu încă câteva 😊
💎Era o moda sa oferi bomboane de culoare verde la logodna, verdele fiind considerata culoarea vietii?
In Scotia se pastreaza si azi obiceiul “spalarii picioarelor” miresei inainte de nunta? Prietenele nemaritate ale miresei sunt cele care o spala, iar in apa este aruncata o moneda. Cea care o va gasi va fi urmatoarea care se va casatori.
💎La unele nunti hinduse mirele este responsabil cu hainele pe care le va imbraca mireasa la finalul ceremoniei?
💎Pentru a avea o casnicie fericita mirele trebuie sa treaca pragul casei cu mireasa in brate? Desi am vazut asta doar in filme, se pare ca obiceiul exista inca din Roma Antica.
💎In trecut in Franta exista un obicei, elaborat si de proportii, de curatare si purificare inainte de nunta, numit “baia miresei”?
💎Toastul la nunti a aparut prima oara in Franta? Pe fundul paharelor mirilor se punea cate o bucata de paine, iar cel care bea cel mai repede si ajungea la bucata de paine, era si cel care avea sa conduca in familie?
💎Pana in secolul XX mirele purta la nunta un costum obisnuit? Se spune ca abia presedintele Roosevelt a facut popular smoking-ul.
💎In Evul Mediu lungimea trenei rochiei de mireasa indica rangul miresei, iar cu cat trena era mai lunga cu atat mai apropiata era aceasta de Rege si Regina si avea o influenta mai mare?.
Посмотреть на Facebook
Загрузить еще