Oglinda Selfie Moldova 
Назад к списку

👠👡👟👰Dupa ce te-ai decis cu stilul rochiei de mireasa, este timpul sa al...

👠👡👟👰Dupa ce te-ai decis cu stilul rochiei de mireasa, este timpul sa alegi si incaltamintea potrivita pentru cea mai importanta zi. Incaltamintea de mireasa poate fie ruina, fie salva ziua nuntii unei mirese. Incaltamintea de mireasa trebuie sa se pot
riveasca miresei, sa se asorteze cu rochia si cu ziua, dar si sa fie suficient de confortabili incat sa poata fi purtati intreaga zi. Astfel, poti opta pentru urmatoarele tipuri de incaltaminte: pantofi, balerini, sandale sau tenisi. Tine cont de acesti 5 pasi cand alegi incaltamintea:
1. Alege incaltamintea care se potriveste stilului tau personal
2. Alege o culoare care completeaza rochia de mireasa
3. Alege materialul din care sa fie realizată încălțămintea
4. Asigura-te ca incaltamintea este comoda (un aspect foarte important)!
5. Potriveste stilul incaltamintei cu rochia de mireasa si cu ocazia.
Tine cont de formalitatea nuntii, de stilul rochiei de mireasa si de sezonul in care are loc nunta. De exemplu un pantof deschis la varf, din satin alb se potriveste foarte bine cu o rochie cu spatele gol, din satin, pentru o nunta ce are loc vara. La poli opusi, o pereche de pantofi inchisi, din matase naturala vor completa perfect o rochie traditionala din matase pentru o nunta de iarna. Nuntile mai putin formale iti lasa libertatea de a alege balerini, sandale sau tenisi impodobite cu diverse aplicatii. Tot mai multe mirese #moderne opteaza pentru comoditate maxima, astfel aleg tenesii ca fiind cea mai buna alegere. Am selectat 10 poze care iti pot fi sursa de inspiratie pentru a alege incaltaminatea perfecta pentru tine!
#nunta #mireasa #stil #incaltaminte #comod #modern #oglindaselfiemoldova #photobooth #happy #mirror #magic #distractie #selfiemirror #photo.
Посмотреть на Facebook