Ce spun clienții despre noi

Recomand oglinda selfie gazdelor ce vor sa isi distreze oaspetii in mod activ. Sunt primele poze oficiale la un eveniment cu emotii veridice. 
Pot sa recomand cu incredere pe aceasta echipa, care au un servis cit se poate de calitativ, cu devotament pentru lucru care il fac, care trateaza pe fiecare client individual, iar acest "aparat" ,aceasta oglinda care parca este dintrun basm, are o magie aparte la nunta ,si creza o mica poveste pentru fiecare invitat...
Am rămas plăcut surprinsă de oglinda selfie ,este o idee foarte ingenioasa care aduce momente si emoții de neuitat la orice eveniment important din viața noastră ! Sunteți o echipa de nota 10
Cea mai inedita si creativa cabina foto! Din primele momente cand am hotarat ca la nunta noastra vom alege oglinda selfie am stiut ca am facut alegerea perfecta si nu am regretat deloc, chiar pot sa spun ca a fost un element absolut indispensabil din decorul si aranjamentul nuntii noastre. Pentru multi din invitati oglinda selfie a fost ca un concept nou, cabina foto deja e ceva banal, dar oglinda selfie parca împrospătează acest trend de cabina foto. Mulțumim mult intregii echipe pentru ca ne-ati facut seara mai frumoasa si un mare multumesc asistentului de la oglindă, care ne-a chemat si ne-a sugerat sa facem o poza doar noi doi, mirii, pentru ca noi eram foarte aerieni si ocupati in toata invalmaseala care era si ii suntem foarte recunoscători, conteaza foarte mult un astfel de gest la un asa eveniment, pentru noi a contat foarte mult. Multumim frumos! Se merita pe deplin sa luati oglinda selfie la orice eveniment, vă va face sarbatoarea mult mai distractiva si mai vesela ! 
Super! Recomand, e un must have!
O echipă profesionistă, responsabilă și receptivă. Vă mulțumesc! Sunteți bravo! P.S. Alți prestatori de servicii ar trebui să se inspire de la o abordare ca aceasta!
Cea mai distactiva si ingenioasa Oglinda care am mai vazut-o vreodata. M-am simtit frumoasa, cocheta si cel mai important a fost calitatea pozelor) Placut surprinsa, va multumesc ca oferiti sansa oamenilor sa zimbeasca! 
Am avut o deosebită plăcere de a conlucra cu echipa Oglinda Selfie Moldova la evenimentul muzical Fosfor. Vă mulțumesc pentru profesionalism și dispoziție bună. Vă recomand cu încredere! YOU are the best!!!